Afstanden

250 meterloop met Paashaas
Om 10.00 start voor de peuters en kleuters het loopje van 250 meter achter de paashaas aan.
Alle deelnemers ontvangen een medaille en een aardigheidje.

2 kilometerloop
Om 10.15 start voor de loop over 2 kilometer. De start is op de brug, we gaan de oosterweg in en via het fietspad komen we in de Kostverlorenstraat. Aan het eind gaan we linksaf de Westerweg in.
Deze lopen wij uit en gaan linksaf de Dorpsstraat op om vervolgens te finishen bij het Dorpshuis.

5 kilometerloop
Om 10.45 start voor de loop over 5 kilometer. Vanaf de start gaan we rechtdoor richting het hoefje,
hier gaan we linksaf. Vervolgens gaan we linksaf bij het Bospaadje.
Aan het eind van het bospaadje gaan we rechtsaf richting het Dorpshuis.
Voor de start / finish gaan we rechtsaf de Oosterweg in. In de Oosterweg gaan we linksaf het weiland in en vervolgen de route langs de afzetting. We gaan over de brug linksaf over het schapendijkje. Aan het eind gaan we linksaf de Westerweg in. Deze lopen wij uit en gaan linksaf de Dorpsstraat op om vervolgens te finishen bij het Dorpshuis.

10 kilometerloop (16 jaar en ouder)
Om 11.30 start voor de loop over 10 kilometer. Vanaf de start gaan we rechtdoor richting het hoefje,hier gaan we linksaf. Vervolgens gaan we linksaf bij het Bospaadje.  Aan het eind van het bospaadje gaan we rechtsaf richting het Dorpshuis. Voor de start / finish gaan we rechtsaf de Oosterweg in. In de Oosterweg gaan we linksaf het weiland in en vervolgen de route langs de afzetting. We gaan over de brug linksaf over het schapendijkje. Aan het eind gaan we linksaf de Westerweg in. Deze lopen wij uit en gaan linksaf de Dorpsstraat op en passeren het Dorpshuis, om de tweede 5 kilometer te lopen.

Parcour: