Paaspolder Business Loop

Paaspolder Business Loop

Op maandag 13 april 2020 klinkt voor de 45e keer het startschot van de Paaspolderloop. Daarmee zijn wij één van de oudste hardloopevenementen uit de regio. Nieuw dit jaar is de Paaspolder Business Loop. Aan deelnemers gelukkig geen gebrek, maar wij als organisatie zien een terugloop in het aantal lokale deelnemers. Samen met onze sponsoren hopen wij door middel van dit initiatief op veel lokale deelnemers. Hardlopen in een bedrijfsteam is goed voor uw bedrijf en gezellig voor de werksfeer. Ook in uw bedrijf of organisatie zullen hardlopers aanwezig zijn die ongetwijfeld met een groep collega’s of vrienden een team willen vormen.

 

 

Spelregels
De Businessloop is een teamloop waarbij alle teamleden 5 of 10 km afleggen. Het evenement is bedoeld voor teams die namens een bepaald bedrijf of instelling lopen, maar de teamleden hoeven daar niet werkzaam te zijn: gastlopers zijn welkom. Een team bestaat uit minimaal 3 en maximaal 5 lopers (m/v). Bedrijven/Instellingen kunnen met één of meerdere teams inschrijven. Per team loopt men individueel één afstand 5 of 10 km.
Teams kunnen worden geformeerd door elk bedrijf of instelling. De uitslag per team wordt bepaald op basis van bruto tijden van de 3 snelste lopers uit één team.

 

Deelname kost 6 euro per persoon. (Factuur voor deelname wordt samengevoegd met eventuele sponsoring en krijgt u thuisgestuurd)

 

Bestel uw eigen business loop running shirt

Samen met Rocosport te Nieuwe Niedorp bieden wij de 

mogelijkheid om uw eigen hardloopshirt te ontwikkelen.

De prijs per shirt is 27,50 (minimale afname 3 shirts).

 

Ontwerp en maten bespreekt u verder met Rocosport.

Voor meer informatie: Rogier Couwenhoven / 06-44656705

 

 

Inschrijven

Teamnaam / Bedrijfsnaam:

Afstand:  5 of 10 km

Aantal deelnemers:

Naam Adres Woonplaats Geboortedatum Man / Vrouw
         
         
         
         
         

 

Stuur dit ingevulde formulier op naar Dave de Groot via app (06-14315296) of mail (dd_groot@hotmail.com